MASSAGES

Een vakkundige massage kan u helpen te ontspannen, de spieren weer los te krijgen en nieuwe energie op te doen. Ook de (intensieve) sporter kan veel baat hebben bij een vakkundige massage. Wij bieden de volgende massages aan; hot stone massage, trigger point massage, sportmassage, stoelmassage

mass

MASSAGES

Ontspanningsmassage (30 min is € 30)

Een vakkundige ontspanningsmassage kan u helpen te ontspannen, de spieren weer los te krijgen en nieuwe energie op te doen. Zo kunt u opnieuw levenskracht opdoen tegen uw (dagelijkse) stress.

Bindweefsel massage (gezicht)

De bindweefsel massage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefsel massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, slecht doorbloede huid, verouderde huid, rimpels en acne te verbeteren.

Sportmassage

Onze sportmassage is erop gericht om bepaalde lichaamskwaaltjes te verhelpen na een (intensieve) lichamelijke inspanning. Tevens is de massage erop gericht om de spieren voor te bereiden op een intensieve handeling.

Stoelmassage

Bij de stoelmassage gebeurt de ontspannings- en sportmassage op een stoel. De klant wordt gemasseerd , terwijl hij zit op de massagestoel. Zo kunt u gemasseerd worden zonder uw kleren volledig uit te hoeven doen


INSTAGRAM

Instagram
Like Us
Like Us
Email
Ambrosia