WIMPER EXTENSION

Wilt u ook volle en lange wimpers, zodat u een jeugdiger uiterlijk heeft? Bij Ambrosia Beauty Salon hebben wij de keus uit twee wimper extension technieken: de 1 by 1 en de 3D lashes.

wimperextthumb

WIMPER EXTENSIONS

1 by 1 - € 78,-

Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartje die variëren in lengte en krul. De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

1 by 1 opvullen v.a. € 18,-

3D LASHES

wimperextthumb

3D LASHES

3D LASHES - € 98,-

3D houdt in dat er meerdere extensions op 1 eigen wimper geplaatst worden. Bij 3D wimperextensions worden er ultra dunne zijde wimpers gebruikt. Hiervan worden er 3 per eigen wimper bevestigd. Hiermee wordt er extreem veel volume gecreëerd. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de one-by-one techniek. Deze techniek is ideaal wanneer u niet zoveel wimpers van uzelf hebt. Ze blijven lang zitten tot wel 6 tot 8 weken. .

3D LASHES opvullen v.a. € 25,-

INSTAGRAM

Instagram
Like Us
Like Us
Email
Ambrosia