GEZICHTSBEHANDELING

Ambrosia Beautysalon & Spa is gespecialiseerd in elke beauty behandeling voor het gezicht en de het hele lichaam. Ambrosia heeft verschillende gezichtsbehandelingen voor elk type huid.

facial 2

GEZICHTSBEHANDELING

Basis Gezichtsbehandeling - € 48

De basis gezichtsbehandeling is een gezichtsbehandeling die begint met een huidanalyse en het verwijderen van mee-eters zodat je gezicht gaver wordt.

Microdermabrasie - € 68

Diamond-dermabrasie is een niet-operatieve methode om de bovenste huidlaag te peelen. Door middel van steriele diamanten kopjes wordt de bovenste huidlaag verwijderd en tegelijkertijd worden de dode huidcellen en vuil d.m.v. een vacuümtechniek afgezogen.

Deze procedure verwijderd onvolkomenheden aan de huid zoals rimpels,(acné)littekens, black- en whiteheads en (ouderdoms)vlekken. De resultaten na een diamond-dermabrasie behandeling zijn een mooie, glanzende en gezonde huid.Een aanrader voor de mannenhuid.

AHA Fruitzuur peeling - € 58

Fruitzuur gezichtsbehandeling hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren)

Mini-lift behandeling - € 58

Mini-lift behandeling is erop gericht om uw huid jong en verfrissend uit te laten zien. Uw wens en huidbehoefte zijn de speerpunten voor deze behandeling. Fijne vochtlijntjes verdwijnen, de huidteint egaler, de huid gladder en beter in staat vocht aan zich te binden en dit is direct merkbaar.

Acne gezichtsbehandeling - € 53

Acne gezichtsbehandeling (vette/acne huid) Deze behandeling zorgt voor een dieptereiniging en een ultieme zuiverende en voedende huid. Huidanalyse, reiniging, acne peeling, stomen, uitgebreide dieptereiniging, acne masker


INSTAGRAM

Instagram
Like Us
Like Us
Email
Ambrosia